27 Nisan 2014 Pazar

Çekiliş var !Duochrome Beauty: Çekiliş #1: M.A.C - Melba Allık

Duochrome Beauty: Çekiliş #1: M.A.C - Melba Allık: Günaydın!  İlkbahar/Yaz Trendleri yazılarımıza, güzel bir haber vermek için ara veriyoruz. Bir süre önce çekiliş yapmak istediğimiz...

24 Nisan 2014 Perşembe

Evliliğe Diva Pırlanta’yla İlk Adım

Birbirine sevgiyle bağlı iki insan için yeni bir hayata birlikte başlamanın ilk törensi adımıdır düğünler.. Beyaz bir duvak içerisinden gülümseyen gelinlerimiz, sevdikleri ile bu anı paylaşırken, kullandıkları mücevheri de yanlarında geleceğe taşıyarak bu günü ölümsüzleştirirler .Biz “Diva Pırlanta” imzası taşıyan sertifikalı ürünlerimizle sizlerin bu mutlu anlarında yanınızda olmak istiyoruz... Sadece bir tıkla divapirlanta.com'dan beğendiğiniz mücevhere ulaşabilir, sevinebilir ya da sevdiğinizi sevindirebilirsiniz.

Diva Pırlanta'dan Kadınların vazgeçilmez tutkusu Tektaş Yüzük...


18 Nisan 2014 Cuma

Çantamdan Ayırmadığım Yeni Bir Şey Var!


Gülüşünüzün imzası dişleriniz derler. Gerçekten de öyle bence. Piyasada bembeyaz dişlere sahip olabilmek için pek çok ürün var, ancak ne yazık ki istediğim sonucu verebilen bir tanesiyle hala tanışamamıştım. Ta ki yakın bir arkadaşım bana Signal White Now Gold’u tavsiye edene kadar. Önceden raflarda olan White Now ürününe oranla White Now Gold’da anında beyazlatma etkisini 3 katına çıkartmışlar.


O ışıl ışıl, bembeyaz dişlere gerçekten de tek fırçalamada bile sahip olabildiğimi gördüğüm anda tamam dedim işte aradığım ürün buymuş. Özellikle “diş macunu” da demiyorum “ürün” diyorum çünkü klasik bir diş macunu banyoda aynanızın önünde durur, ancak Signal White Now Gold benim aynamın önünde duran değil, gün boyu çantamda taşıdığım bir kozmetik ürün gibi resmen. Nasıl ki gün içinde makyajımı tazeliyorum ve yenilenmiş gibi hissediyorum, Signal White Now Gold’la da ne zaman mücevher gibi parlayan dişlere sahip olmak istersem, çantamdan çıkartıp dişlerimi fırçalıyorum.



Ayrıca çok keyifli bir web sitesi var White Now Gold’un. www.pariltilihayatim.com Facebook’unuzla bağlanıyorsunuz ve bir anda kendinizi magazinlerin, paparazzilerin dünyasında buluyorsunuz. Ünlü magazin muhabiri Seyhan Erdağ, size ait milyon dolarlık bir villayı dolaşıyor. Fotoğraflarınız da evin duvarlarını süslüyor. Bu da yetmezmiş gibi www.pariltilihayatim.com ‘a girip formu dolduranlar arasından yapılacak çekilişle 75 adet içi Yves Rocher güzellik ürünü dolu Furla'nın efsanevi Candy Bag çantası hediye ediliyor. Daha ne olsun, Furla çantanıza atın Signal White Now Gold’u ve anında bembeyaz dişlere sahip olun!

Bir boomads advertorial içeriğidir.

14 Nisan 2014 Pazartesi

Douglas Bıotherm AquaSource Alışverişim



Herkese Merhaba,

Uzun süre alışveriş yapmayacağımı yazmıştım evet yapmıyorum.Douglas'tan bu kremi 2 ay önce almıştım.
Henüz yeni yazmaya vakit bulabildim.Cildim karma yaz kış yanak bölgemde kuruluk oluyor.
Severek kullandığım Bioderma light krem bu kuruluğu aşamayınca Bıotherm aquasource kreme geri döndüm.
Cildimi anında rahatlatıp kuruluğu yok ediyor!



Ambalajı bu şekilde jel şeklinde bir krem




Bunlar da Douglas çalışanı tarafından verilen testerlar hepsini deneyeceğim :)

3 Nisan 2014 Perşembe

Golden Rose Online Alışverişim



Golden Rose online sitesinden burada bulamadığım rujları aldım.Yanında çok istediğim Holiday serisinin 63
nolu ojesinide kaptım.Bana tester olarak yanında rujlar göndermişler.Aldığım rujlar ise çok istediğim
Velvet Matte serisinin 07 ve 02 nolu rujları kioskları kapandığından haberim yoktu Gratis Watsons'da bulamayınca
online alıverdim.



Soldaki 07,sağdaki 02 rengin güzelliğine bakarmısnız :D


Bunlarda 63 nolu oje,diğerleride hediye olarak göndermişler çok beğendim renkleri!